Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив веселе відео, показавши, як їх дружна сімейка відсвяткувала Водохрещу 19 січня. Так, в холодну ополонку пірнали майже всі загартовані члени сім'ї: сам Сергій, син Артур і дочка Веселіна, а ось дружина Сніжана і 7-місячний малюк Єлисей від таких "гулянь" утрималися.

"Водохресний Триптих від Бабкіних💦💙💦 Будьте здорові! 🙏🏻", - кумедно підписав ролик Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "Молодці 👍 Чудова сім'я 😁😉", "Музика ідеальнаааааааа😂😂😂😂😂🙌🏼", "👏🙌Клас! Я не така смілива😨", "Ви молодці 🔥🔥🔥🔥", "😍😍😍 просто супер!", "Супер 🤩🤩🤩🤩👍🤗молодчинки 💗💗💗💗", "Молодці! Круто! ❤️❤️❤️". Варто відзначити, що всі Бабкіни ведуть активний спосіб життя, займаються спортом: катаються на велосипеді, бігають, а також загартовуються і займаються йогою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.