Відомий британський пластичний хірург, керівник центру косметичної хірургії в Лондоні, поділився своїм легендарним списком найкрасивіших людей світу. У цей раз визначали найрафінованих з сильної половини людства.

Про це стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ.

На думку хірурга, найкрасивішим чоловіком можна вважати Роберта Паттінсона, зірку вампірської саги "Сутінки". Його риси дуже близькі до стандартів "золотого перетину" — 92,15%.

Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон, PeopleTalk
Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон, PeopleTalk

Друге місце дісталося Генрі Кавіллу — виконавець головної ролі "Відьмака". Його риси обличчя відповідають стандартам золотого перетину на 91,64%. І на третьому місці — Бредлі Купер. Ексбойфренд Ірини Шейк ідеальний на всі 91%.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Роберт Паттінсон
Роберт Паттінсон

Місця з 4 по 10 розподілилися таким чином:

4. Бред Пітт;

5. Джордж Клуні;

6. Х'ю Джекман;

7. Девід Бекхем;

8. Ідріс Ельба;

9. Каньє Вест;

10. Райан Гослінг.

Нагадаємо, вона відповіла "Так!": зірка "Сутінків" Роберт Паттінсон зіграє весілля з коханою.

Як повідомляв Знай.uа піде в порно: Паттінсон зробив несподівану заяву про нового "Бетмена".

Знай.uа писав, Крістен Стюарт заговорила про весілля з Паттінсоном, фанати "Сутінок" пищать від захвату: "Він був мій перший...".