Всесвітньо відомий британський красень, актор Роберт Паттінсон вже не солодкий хлопець з "Сутінків", час минув і тепер він перетворився на справжнього чоловіка, якому вже час заводити сім'ю.

У мережі активно поширюються чутки, що Роберт зробив перший крок і попросив руку та серце своєї молоденької пасії, моделі С'юкі Вотергаус.

Про це стало відомо завдяки повідомленням британських таблоїдів і вельми загадковій фотографії, зробленої папараці.

Роберт Паттінсон та С'юкі Вотергаус, elle
Роберт Паттінсон та С'юкі Вотергаус, elle

Проте, варто зазначити, що зірки поки не зробили офіційне підтвердження. Найвідданіші шанувальники не втрачають надії розгледіти на безіменному пальці С'юкі колечко.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Днями папараці помітили зіркову парочку на побаченні в британській столиці. Під час прогулянки модель ховала під рукавом ліву руку. Фанати думають, що це зроблено для того, щоб ніхто не побачив кільце. Для виходу закохані обрали спортивні аутфіти: худі з капюшоном, коротенькі пуховики та кепки.

Нагадаємо, піде в порно: Паттінсон зробив несподівану заяву про нового "Бетмена".

Як повідомляв Знай.uа чарівна донька Джонні Деппа спокусила чоловіків коротенькими шортами: Різдво буде спекотним.

Знай.uа писав, Крістен Стюарт заговорила про весілля з Паттінсоном, фанати "Сутінок" пищать від захвату: "Він був мій перший...".