Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі, часто радує публіку яскравими і веселими постами в своєму Instagram. Цього разу зірка похвалилася, що зробила ремонт у вдома, і виклала відповідні фото. Також на кількох знімках Леся позує в компанії свого милого песика Рафіка.

Перед камерою телезірка з'явилася у світлих штанях і чорній футболці, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. На одному зі знімків вона тримає собаку на руках, сидячи на краю ліжка, а на іншому фото вона вже притулилася на комод, а пес сидить на ньому біля неї. Також Нікітюк показала інші фото, на яких видно ремонт квартири, а в підписі до посту розповіла, хто допомагав їй робити цей ремонт. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію Лесі, деякі почали жартувати з приводу її собаки, якого можна продати і заплатити комуналку.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.