Популярна російська акторка Христина Асмус, яка отримала широку популярність після серіалу "Інтерни" і оскандалилася після виходу фільму "Текст", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Зараз красуня відпочиває на Мальдівах, і звідти частенько пише фанатам всілякі цікавості і викладає незвичайні фото.

Цього разу зірка показала фото, на якому з'явилася в басейні просто за сніданком. Вона стоїть у воді в рожевому купальнику, її волосся заплетене в косу, а на очах забавні окуляри. Перед актрисою просто на воді плаває піднос з купою різних смаколиків – від кави і яєчні до фруктів і пончиків. У підписі до фото Крістіна написала: "Так, фотка з Ейфелевою вежею є, призахідне сонце на долоні є, тепер ось плавучий сніданок. Залишилися ноги на тлі моря і фото біля фонтану". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати фото красуні і бажати гарного відпочинку.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.