Популярна українська співачка Надя Дорофєєва часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно зірка відпочивала з чоловіком в Домінікані і Португалії, звідки часто викладала веселі фото, але тепер повернулася до роботи.

Цього разу Надя показала незвичайне фото, на якому позує трохи втомленою. На ній чорний спортивний затишний наряд, волосся розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж і якийсь дивний вираз. В одній руці вона тримає телефон, а другу приклала до обличчя. У підписі до фотографії Дорофєєва заінтригувала прихильників: "Перша зйомка в цьому році і виходить прямо вогонь. Скоро". Шанувальники в захваті від нового фото і вже з нетерпінням чекають, що ж приготувала їм співачка. Деякі все ж запитують артистку, що вона знімала – кліп чи це була фотосесія для глянцю.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.