Популярна російська акторка Христина Асмус, яка отримала широку популярність після серіалу "Інтерни" і оскандалилася після виходу фільму "Текст", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Нещодавно красуня вирушила відпочивати на Мальдіви, звідки вже активно викладає нові фото. Так і в цей раз актриса показала миле пляжне фото.

Відомо, що Асмус відпочиває в розкішному готелі без чоловіка російського коміка Гаріка Харламова. На новому фото вона зображена на гарному світлому пляжі біля самого океану. На ній спокусливий суцільний купальник червоного кольору, який красиво підкреслив струнку фігуру і довгі ноги. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, адже вона сфотографувала в момент пробіжки по пляжу. У підписі до фото Крістіна написала: "Рятую себе від банального підпису до фото". Фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.