Олександра Кучеренко – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими фото у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Саша показала милий кадр із рідного міста Дніпра. На новому фото модель зображена на засніженій вулиці в теплій зимовій куртці темно-синього кольору й чорній шапці.

В руках довговолоса красуня тримає красивий букет рожевих тюльпанів, які подарував їй не чоловік, а брат, теж, до речі, Дмитро. У підписі до фото Саша розповіла, що приїхала в рідне місто Дніпро. "Рідне місто зустрічає снігом. А брат @dmitriy_kucherenko – квітами. Райдер виконаний, спасибі. До зустрічі ввечері на врученні премії #золотойананас, Дніпро. Тут навіть ананаси золоті роздають взимку", - розповіла вона. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.