Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове відео, повернувшись з жаркої Мексики в Київ. Так, артистка заінтригувала прихильників черговою колаборацією з іспанським виконавцем і діджеєм Juan Magán, показавши уривок з їх спільного кліпу і пісні "Lollipop", яка вийде вже 14 лютого, у День закоханих.

"Вже 14 лютого ми з @juanmagan порадуємо вас пристрасною іспанською новинкою💥 чекаю з нетерпінням!❤", - поділилася радістю Каменських. Фолловери не пройшли повз, з особливим трепетом привітав красуню Потап: "Can’t wait!!! Hermosa!!! Кохаю!! Пишаюся!!!", "Хочу, хочу швидше і більше і голосніше 🔥🤣🤣🤣 з пари секунд зрозуміло, що це черговий шедевр🔥", "Коли ти все встигаєш😍🦋", "Настюша, ви супер співачка, супер зірка. Сама, сама найкраща. Обожнюю❤️", "Новий хіт ❤️😍", "Настя практикує вже в піснях іспанську))Не дарма вчила)", "Ви гордість всієї країни👏".

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.