Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильний кадр, примірявши фірмове вбрання-оверсайз, що складається з масивної картатої сорочки, чорних кюлот, замшевих черевик на шнурівці і яскравих шкарпеток. Так, красуня, яку останнім часом підозрюють у вагітності, променисто усміхалася на камеру, розповівши шанувальникам, як пройшов її день.

"Відмінний сьогодні був день! ✨", - поділилася радістю Брухунова. Фолловери не пройшли повз: "ех,замість таких летючих брюк-летюче платтячко,ні,не пробували..?!💃🌹🙄", "Ви сміливі!👍 Молодець!!!!! Я, на жаль, не можу так!!! Але прям хочу!!!!", "Перестали носити приталене! Всі таке вільне! Чекаємо радісну звістку! 🐣", "Особливо посмішка👍👍👍", "Дуже гарний лук!", "Чудово виглядаєте, Танюша! 👍😊Ви вмієте вибирати не просто модні речі, а те, що Вам личить і підкреслює індивідуальність. Чудово!🔥", "Скільки позитиву! Радісно на душі стає".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.ua, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.ua писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.