Відома українська співачка Світлана Лобода показала у своєму Instagram яскраві кадри з відпочинку з дітьми. Відомо, що вона відпочиває в жаркій Мексиці з доньками Євангеліною і Тільдою. На нових фото, які зірка виклала в мережу її можна побачити разом з молодшою дочкою, вони відображені на красивому пляжі з густими пальмами. Крихітка сидить на шезлонгу, а співачка крутиться навколо неї.

Лобода прийшла на пляж в сексапільному суцільному купальнику в чорно-зелену смужку, який красиво підкреслив струнку фігуру і ідеальний рівний загар. Її волосся зібране в недбалий пучок, а на обличчі як завжди сонцезахисні окуляри. Світлана і так і сяк розважає Тільду, яка сидить і вовтузиться з різними речами. У підписі до фото співачка написала: "Рай тут. І він на землі #каникулывмексике #историческаяполоса. Пам'ятаєте?". Шанувальники без розуму від нових фото зірки, її з донькою завалюють компліментами і бажають гарного відпочинку.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.