Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка вже стала обличчям Нового каналу, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, цього разу зірка вирішила похвалитися фанатам яскравим кадром з нової країни, яку вирушила підкорювати. Однак, геолокаціі красуня не залишила, так що фанати можуть тільки здогадуватись, де вона відпочиває. На новому знімку Леся зображена на пляжі в тіні розкішної пальми.

Як видно, перед камерою Леся з'явилася в досить відвертому образі – на ній тільки вузькі трусики цікавого забарвлення і коротка кофточка схожого візерунка. Цей наряд красиво підкреслив струнку фігуру, довгі ноги красуні. Вона стоїть в незвичайній позі з розкинутими руками, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Зірка не підписала своє фото, залишила лише емодзі у вигляді пальм. А шанувальники не встояли перед чарами Лесі і почали засипати її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.