Відома російська телеведуча і блогерка Настя Івлєєва, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", зібрала багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram. Причому у неї дві офіційні сторінки, і в цей раз вона похвалилася, що її другий особистий аккаунт зібрав вже 5 мільйонів фоловерів.

Івлєєва виклала два пікантні знімки у своєму посту і розповіла про другу сторінку, яку раніше мало хто знав, а зараз вона навіть отримала офіційну відмітку від Instagram. На нових знімках зірка з'явилася на огляд публіки в дуже незвичному образі. Тут вона з коротким волоссям з яскравим макіяжем, як ніби заплакана. На ній сексапільне боді, яке підкреслило ідеальну фігуру і пружну попу. Треба сказати, що шанувальники вже звикли до різних образів Насті, але в цей раз вона дійсно здивувала новою фотосесією.

Нагадаємо, Настя Івлєєва розповіла про свій перший раз з мажором.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.