Відома російська телеведуча і видеоблогер Настя Івлєєва знайома своїми розкішними формами і прекрасним почуттям гумору. Дівчина прославилася завдяки Instagram, а також як ведуча телепередачі про подорожі "Орел і Решка. Перезавантаження".

Івлєєва також має своє власне шоу, яке запрошує зіркових друзів, воно виходить на YouTube. Настя активний користувач соцмережі Instagram, де у неї налічується майже 12 мільйонів передплатників. Свою аудиторію Ивлеева часто радує новими фото і видеопостами.

цього разу Настя Ивлеева вирішила показати шанувальникам результати експериментів із зовнішністю. На фото можна побачити, що телеведуча і блогер змінила зачіску – постригла волосся і зробила гарну укладку. Але найбільше уваги сама Ивлеева привернула до того, що роздяглася до білизни і вийшла в під'їзд, щоб сфотографувати себе в дзеркало на телефон.

Раніше Настя показала фанатам перший день відпустки. Як видно на фото, телезірка вирушила до моря, і, схоже, не одна, враховуючи два келихи з вином на пікніку. При цьому, море не виглядає теплим, а Настя одягнена досить тепло, як для пляжу. Шанувальники припустили, що Ивлеева вирушила на відпочинок разом з нареченим – репером Элджеем.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, ведуча "Орла і Решки" показала, чим закінчилися її експерименти із зовнішністю.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча "Орла і Решки" показала, як почався її відпустку.

Також Знай. ua писав, що ведуча "Орла і Решки" раптово змінила імідж.