Відома американська телезірка Кортні Кардашян, яка, як і сестри, прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто радує багатомільйонну аудиторію в Instagram яскравими фото і відео з життя. Цього разу зоряна красуня поділилася незвичайним фото, на якому з'явилася в стильному діловому образі.

Як видно, Кортні відображена в русі – вона вийшла з будинку і, мабуть, крокує в офіс. На ній шкіряний коричневий костюм цікавого фасону, який тільки підкреслює її ідеальні форми. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі спокійний денний макіяж. В одній руці модель тримає невелику сумки цікавого візерунка. У підписі до фото Кардашьян написала: "Займаючись своєю справою". Шанувальники тут же кинулися обговорювати нове фото Кортні, засипаючи компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.