Ольга Фреймут – українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій Instagram. Тепер вона вчить українців етикету, навіть окремий хештег придумала для цієї рубрики.

У новому відео про етикет Фреймут розповіла жінкам, як правильно тримати сумочку-клатч. За словами Олі, не потрібно класти клатч під пахву, адже це ж не градусник. А ось правильно, за її словами, тримати сумочку двома руками або однією. "Як правильно тримати клатч? Під пахвою? Ні, це не градусник. Клатч тримаємо внизу в одній або двома руками. #етикетзфреймут", - написала зірка у підписі до відео, приблизно ці ж слова вона говорить і самому ролику. Фоловери не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію Фреймут.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.