Відома українська телеведуча Оля Фреймут, яка отримала широку популярність скандальними витівками в шоу "Ревізор", час від часу радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Так, в цей раз телезірка вирішила провести урок етикету і навчити українців користуватися серветками.

На новому відео, яке Ольга опублікувала в соцмережі, її можна побачити в київському ресторані. Вона сидить за столиком, на якому видно майже порожню тарілку і келих шампанського. Фреймут бере в руки серветку, мне її в руках і кладе в тарілку, а потім забирає і кладе на стіл поруч з тарілкою. І все це коментує. "Що робити з серветкою після трапези? Залишати на тарілці? Ні! Серветка повинна бути за межами тарілки", - каже Оля в ролику. У підписі до фото вона продублювала свої слова і залишила хештег #етикетзфреймут". Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію Фреймут.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.