Названо перших фіналістів Нацвідбору Євробачення 2020, хто може представити Україну. Сьогодні, 8 лютого, відбувся перший півфінал національного відбору на міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2020, який проходитиме в Нідерландах.

За результатами жеребкування, у першому півфіналі виступили вісім артистів в такому порядку: гурт [О], Jerry Heil, Katya Chilly, KRUТЬ, Go-A, Cloudless, Gio і Assol.

Так, за підсумками глядацького голосування, фіналістами Нацвідбору Євробачення 2020 стали - 6 - Jerry Heil, 7 - Go-A, 8 - KRUТЬ.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Голосування журі:

1 бал - Assol

2 бали - Gio

3 бали - [О]

4 бали - Katya Chilly

5 балів - Cloudless

6 балів - Go-A

7 балів - Jerry Heil

8 балів - KRUТЬ

Нацвідбір на Євробачення 2020, кадр з відео

Портал Знай.uа пропонує до ознайомлення виступи, з якими українські гурти, співаки і співачки хотіли представляти Україну на конкурсі, який відбудеться у нідерландському місті Роттердам.

Учасники першого півфіналу Нацвідбору на Євробачення 2020
Учасники першого півфіналу Нацвідбору на Євробачення 2020

[О]

Jerry Heil

Katya Chilly

KRUТЬ

Go-A

Cloudless

Gio

Assol

Нагадаємо, раніше учасник другого півфіналу KHAYAT зламав безліч бар'єрів для написання особливого треку на Євробачення 2020.

Як повідомляв портал Знай.uа торік Україна офіційно відмовилася від Євробачення 2019.

Також Знай.uа писав, що учасниця нацвідбору " Євробачення 2020 Jerry Heil підкорила "веганським" хітом не тільки Україну, як оцінили красуню в Європі.