Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно красень показував фанатам фото зі своїх подорожей у засніженому регіоні Туреччини, а тепер відправився в теплу країну, звідки теж показав милий знімок.

На новому фото, яке показав Віталік, він зображений на прогулянці по дерев'яному мосту в оточенні густої тропічної зелені. На ньому червоні шорти і рожева футболка, а на голові кепка. При цьому фанати помітили, що Козловський несподівано збрив вуса і бороду, а це було його головною фішкою. У підписі до фото артист написав: "- Альо! Здрастє! Покличте терміново Літо! - Ні! Зачекайте кілька місяців". Шанувальники не залишили без уваги публікацію Віталіка, багато запитують, де він відпочиває, а інші обговорюють відсутність волосатості у нього на обличчі.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.