Відома українська телеведуча і улюблениця публіки Леся Нікітюк, яка вже стала обличчям Нового каналу, часто радує фоловерів яскравими фото в своєму Instagram. Нещодавно красуня знову вирушила в подорож, і знову виклала новий знімок, але вже з готелю.

На новому фото телезірка позує у ванній кімнаті, схоже, вона зібралася купатися. На ній тільки чорні трусики і світла футболка з текстовим принтом, за яку вона вхопилася руками. Леся стоїть у зухвалій позі, вона склала губки в поцілунку і уважно дивиться в камеру. Її волосся розпущене і трохи вологе, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Нікітюк запропонувала шанувальникам конкурс, в якому розіграє п'ять футболок. Шанувальники в захваті від нового фото телеведучої, Лесю завалюють компліментами в коментарях, деякі вже вирушили виконувати умови конкурсу, щоб отримати подарунок від неї.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.