Популярна українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно відпочивала в Мексиці разом з чоловіком Потапом, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно співачка разом з чоловіком стали членами журі талант-шоу "Голос країни" і сидять в одному тренерському кріслі, а напередодні нового випуску зірка опублікувала миле селфі, на якому можна побачити її обличчя і декольте.

Як видно, перед камерою Настя з'явилася в темну сукню, з-під якого виглядає бюстгальтер. На її шиї з десяток ланцюжків і намист, пишне кучеряве волосся розпущене, а на обличчі яскравий вечірній макіяж. Каменських, схоже, лежить і фотографує себе зверху, вона трохи повернула голову в бік, але уважно дивиться в камеру. У підписі до фотографії співачка написала: "#TheVoice. Сьогодні будемо продовжувати слухати неймовірні голоси. Вмикай о 21.00 @goloskrainy_official на @1plus1_ua". Шанувальники в захваті від нової публікації зірки, її засипають компліментами, особливо відзначаючи макіяж і декольте.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.