Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним ніжним образом, позуючи на Національному відборі Євробачення 2020 разом з іншими членами журі - Андрієм Данилко та Віталієм Дроздовим. Так, артистка приміряла білосніжне шовкове плаття з глибоким декольте, доповнивши вбрання акуратними жіночними аксесуарами і фірмовим вечірнім макіяжем з яскраво-червоною помадою.

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи красуню компліментами: "Прикрасила собою відбір, спасибі рідна і кохана Тіночка. Люблю нескінченно 💕💕💕💕💕", "Яка 😍🔥", "Дуже гарні очі 😍😍😍😍😍", "Просто весь ефір витріщаюсь на Вас😍", "пишаюся до неможливості♥️", "чи можна сісти тобі на ручки?💔😻", "Як завжди прекрасна😍😍😍", "БОГИНЯ 😍😍❤️❤️", "Красуня Тіна😍😍😍😍", "най-най 😍😍😍😍", "Любов 🌺❤️👑", "Богиня, прикраса відбору 🔥".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.