Півфіналістка Національного відбору на Євробачення 2020 Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN" активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила кілька кадрів із свого виступу у нацвідборі, позуючи в пухнастій шубі яскраво-жовтого кольору, чорних блискучих велосипедках, боді з анімалістичним принтом корови і масивному взутті. Так, дівчина зазначила, що для неї конкурс - це хороший досвід, а шанувальники почали оцінювати виступ красуні.

"Досвід♥️🐼", - лаконічно підписала Яна Шамаєва. Фолловери не пройшли повз: "Вітаю з дебютом 🥳 дороблюй і рви Євробачення 🔥", "Яна ти крута ми тебе любимо і бажаю тільки перемог❤️❤️👍👍😻😻😻", "Янка. Все дуже круто. Але треба міняти ОБРАЗИ і ПОСТАНОВКУ пліз!!! Не топи сама себе. Ти можеш краще. Адже вже як ні як Фінал на носі.Так що запалюй🔥🤟🏻", "Я до вас дуже добре ставлюся. Але ось при перегляді цього номера крутилося в голові -"Якийсь дитячий концерт "... сорі.. але взагалі ви дуже талановита дівчина. В цей раз якось не зайшло..", "Костюми не зайшли, треба міняти. Нейтрального глядача лише відлякує, чесно", "Якось воно з тєлєка не дуже потужно було. І постановка якась дитяча.".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.