Американський актор Бред Пітт після нагородження премією "Оскар" за найкращу чоловічу роль другого плану розповів про свою дружбу з колегою по фільму Квентіна Тарантіно "Одного разу... в Голлівуді" актором Леонардо Ді Капріо.

Пітт зазначив, що до цього фільму він був знайомий з Ді Капріо лише поверхово. Саме зйомки у кінострічці Тарантіно стали першою спільною роботою відомих акторів.

За сюжетом фільму Пітт і Ді Капріо близькі друзі, і ця дружба згодом перейшла й в реальний світ. Зі слів Пітта, режисер навіть радів тому, що між зірками виникла "хімія", яка не тільки зробила роботу приємною, але й позитивно позначилась на входженні в образ для обох чоловіків.

Бред Пітт

"Тепер ми близькі друзі, у нас спільний інтерес - ми завзяті колекціонери сучасного мистецтва", - пояснює Пітт.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Оскар" став для 56-річного Бреда Пітта першим в кар'єрі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Бред Пітт розплакався вперше за 20 років: що довело кумира мільйонів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Бред Пітт після розлучення з Джолі розважається з молоденькою актрисою: на відео видно все.

Також "Знай.ua" писав, що Анджеліна Джолі і Бред Пітт можуть знову бути разом? Несподівані деталі розлучення зіркової парочки.