38-річна тенісистка Анна Курнікова і 44-річний співак Енріке Іглесіас стали батьками втретє. Чудовою новиною поділився рідний брат співака Хуліо Іглесіас в інтерв'ю чилійської радіостанції ADN, передає Dailystar.

Так, Хуліо прокоментував чутки про те, що він скоро знову стане дядьком. Молодший брат Енріке відповів, що вже став ним.

"У мого брата тепер троє дітей. Він дуже щасливий", - радісно заявив Хуліо.

У той же час він не повідомив стать новонародженого племінника. На запит преси прокоментувати новину Курнікова і Іглесіас також не відгукнулися.

Анна Курнікова та Енріке Іглесіас
Анна Курнікова та Енріке Іглесіас

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що Курнікова та Іглесіас зустрічаються вже 18 років. Першу вагітність Анни парі вдалося приховати від журналістів. Зате народження двійнят Ніколаса та Люсі стало для ЗМІ повною несподіванкою.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Анну Курнікову помітили на вулиці з сильно випираючим животиком. Знаменитість не зраділа незваним фотографам.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко виставила трепетне фото з маленьким сином, розкривши свій головний секрет.

Також портал Знай.uа писав, що донька Світлани Лободи Єва вперше дала інтерв'ю Максиму Галкіну: "Мамо, скасуй концерти".