Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове відео в затишній домашній обстановці, повернувшись з жаркої Мексики в Київ. Так, артистка приміряла пікантний білий топ на замочку і лосини, показавши шанувальникам запальні танці з легкими рухами.

In a #dance mood(Танцювальний настрій)", - поділилася радістю Каменських. Фолловери не пройшли повз, проте серед компліментів можна побачити і негативні коментарі: "Куди гроші на лікування відправляти? 👀", "Все добре ?", "Ви вже така доросла жінка стали, молодість проходить..", "Іди додому", "Дитячий садок 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️", "Переграєш !!!!😂😂😂", "Ну доросла жінка 🤦🏻‍♀️😂", "Норм танці)", "Ну начебто адекватна доросла та а, а страждає.... Х... Як малолєтка", "скоро Настя так схуднеш,що нічим буде і трясти", "Вам треба поправитися. Вам більше личило коли ви в тілі".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.