Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап, виставив веселе відео з коханою, скориставшись популярним додатком TikTok. Так, парочка імпровізувала під хіт групи MOZGI "Девченка", який Потап присвятив Насті.

апередодні виходу нового кліпу , на прохання фанів , я зняв саме ту, про кого співаю @kamenskux", - зворушливо підписав ролик Потап. Фолловери залишилися в захваті: "Ви круті!!!!А левиця взагалі відпад😍💃🌹", "Потап, це гармата😎👍", "Левиця класна,красуня❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥вогонь!!!!", "Настя красуня", "Обожнюю!", "Ви офігенні друзі!!!!👏👏👏", "Ви неймовірні❤️", "Які ж ви класні, дай Бог вам щастя і творчих успіхів.".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.