Популярна британська співачка Адель останнім часом не перестає дивувати неймовірними результатами схуднення. 31-річна зірка змогла скинути 45 кілограм.

Відомо, що артистка не часто відвідує світські заходи, але в цей раз вирішила порадувати фанатів і з'явилася на афтепаті головної кінопремії "Оскар 2020".

На вечірці було заборонено фотографувати, а гостям пропонували замінити тісні туфлі на домашні капці. Однак знімок зі стрункою Адель все ж з'явився в мережі. Польська телеведуча Кінга Русін поділилася в своєму Instagram фотографією зі співачкою.

Адель та Кінга Русін, фото Instagram

За словами присутніх, Адель "виглядала вражаюче з крихітної талією і красивою фігурою в леопардовій сукні". Більш того, у співачки був веселий настрій і вона танцювала босоніж на танцполі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Стрімко схудла Адель змінилася настільки, що на афтепаті "Оскара" її, судячи з усього, просто не впізнали. Інакше як пояснити, що єдине фото співачки виклала польська ведуча Кінга Русін", - пишуть таблоїди.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Оскар 2020" приголомшив увесь світ: Наталі Портман протестувала, Кіану Рівз показав маму, а Біллі Айлиш вшанувала Кобі Брайанта.

Як повідомляв портал Знай.uа, своїм схудненням Адель на 90% зобов'язана дієті. Співачка скоротила вживання цукру, а також почала дотримуватися сіртфуд-дієти.

Також портал Знай.uа писав, що на просторах мережі з'явилися фотографії схудлої Адель з відпочинку на Карибських островах.