Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і співає в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно красуня повернулася з подорожі і приступила до роботи, так що її нове фото вже не в купальнику. На новому знімку, який Надя показала в мережі, вона зобразила себе сама в цікавому місці.

На цьому фото фанати можуть розглянути обличчя співачки крупним планом. На ньому макіяж і спокій, Надя уважно дивиться в камеру, однією рукою тримаючи телефон, а другою тримає пасмо волосся. Одягнена Надя в темну безформну толстовку, що їй явно завелика на кілька розмірів. У підписі до фото Дорофєєва написала: "Привітики". А шанувальники тут же кинулися обговорювати знімок, засипаючи зірку компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.