Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним ніжним образом, позуючи в свіжій фотосесії. Так, артистка приміряла пікантне сіре вбрання з глибоким декольте, доповнивши образ масивними блискучими сережками, недбалою зачіскою і вечірнім макіяжем, який зробила собі сама.

"#tinakarol #тинакароль ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "OMG 😍чому так красиво?!❤️", "Наша сильна жінка завжди прекрасна і карколомна 💕", "боже мій, найкрасивіша ♥️♥️♥️", "Яка😻😻😻😻", "аййй, дуже😻😻😻", "Порода", "Красива яка😍", "Неймовірна❤️. Мудра❤️ і красива❤️", "Ох ж цей погляд😻😻😻", "Пупсик, мій милий пупсик' 😍😍🤤", "Було б дійсно цікаво подивитися як зробити Ваш макіяж❣️🤗😍", "Кішка❤️", "Wow, найкрасивіша дівчинка 😍❣".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.