Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році стала дружиною російського бізнесмена Олександра Комкова, часто радує публіку яскравими моментами з життя, публікуючи фото в соцмережі Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала милі знімки з Відня, куди напередодні відправилася разом з коханим.

На нових фотографіях, які показала зірка, вона позує в знаменитому Музеї історії мистецтв у Відні. Схоже відобразив Аліну чоловік. На прогулянку дівчина вийшла в чорній сукні-міді, яка красиво підкреслила її струнку фігуру. На її ногах співачки акуратні черевики, її волосся зібране в недбалу зачіску і обвите чорною пов'язкою, а на обличчі легкий макіяж. Дівчина і так і сяк крутиться перед камерою, вигинаючи спину і стріляючи очима. У підписі до фото Гросу розповіла про улюбленого художника: "Відповідь на питання в попередньому пості – Густав Клімт. Еротизм, модерн, чуттєвість, екстравагантність, стиль і сукупність улюблених відтінків і барв". Шанувальники у захваті від нових фото Аліни, її засипають його компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.