Відома українська телеведуча Оля Фреймут, яка отримала широку популярність скандальними витівками у програмі "Ревізор", часто радує фанатів яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно зірка показала в мережі незвичайне фото, на якому позує в дуже несподіваному ніжному образі.

Як видно, перед камерою Ольга з'явилася в цікавому вбранні – на ній чорні брюки і персиково-пудрова блузка цікавого фасону з пишними рукавами-бантами. Цей наряд робить фото в цілому дуже світлим і ніжним. Волосся телеведучої розпущені і трохи завите, а на її обличчі яскравий макіяж. Фреймут стоїть біля білої стіни і зеленого вазона, і з викликом дивиться в камеру. У підписі до фотографії Оля написала: "Вчора мені сказав колега, що я з іншої епохи. Минув день, а я досі в роздумах: це був комплімент, чи натяк на інше?". Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію Фреймут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.