В родині турецького актора Бурака Озчівіта, відомого українцям як зірка серіалу "Величне століття", сталося втрата: помер його тесть, батько його дружини Фахріє Евджен, яка відома завдяки ролі в телесеріалі "Корольок – пташка співоча".

Як повідомляє турецька преса, батько знаменитої артистки і тесть Озчівіта Рамазан Евджен помер від раку. Про хворобу чоловік дізнався декілька років тому. Його прооперували, видалили частину шлунку. Але навіть такого медичного втручання виявилося недостатньо щоб зупинити поширення метастазів. В останні дні стан Рамазана Евджена був особливо тяжким.

Бурак Озчівіта і його дружина Фахріє Евджен

Минулого року у сім'ї Бурака Озчівіта були зовсім інші зміни, тоді у гарячого актора з серіалу "Величне століття" народився первісток: хто його обраниця.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка серіалу "Величне Століття" знялася у відвертій фотосесії: дочка Роксолани подорослішала.

Також "Знай.ua" писав, що зірка серіалу "Величне століття" Аднан Коч проведе у в'язниці 17 років, подробиці.