Знаменитий турецький актор і зірка серіалу "Величне століття" Бурак Озчівіт вперше став батьком. Про це пише Clutch.

У понеділок, 15 квітня, стало відомо про те, що Бурак Озчівіт, який зіграв воєначальника Малкочоглу Балі-бей у серіалі "Величне століття", став батьком. Про це пишуть турецькі ЗМІ з перевірених джерел, хоча сам актор не робив офіційних заяв.

Бурак Озчивит з дружиною

Як відомо, Бурак Озчівіт одружений на 32-річній акторці Фахріє Евджен. За повідомленнями журналістів, 13 квітня у пари народився син, якого назвали Каран. Його вага 3,67 кілограмів, а зріст - 52 сантиметри.

"Бурак, я вітаю Вас і Вашу чарівну дружину з народженням хлопчика! Нехай буде здоровою і порядною людиною, як і його батьки! Нехай буде гордістю!", "Не можу повірити, що це сталося! Бурак і Фахріє, чекає фотографій!", "Мені здавалося, що Фахі мало не все життя вагітна ходить. Ура-ура! Сталося!" – пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Бурак Озчивит з дружиною

Раніше повідомлялося, що стало відомо про сімейну драму "руденього з Іванушек" — Андрія Григор'єва-Апполонова - артиста кинула дружина, забравши з собою двох спільних синів.

Про це повідомляють російські ЗМІ і діляться подробицями драми.

Артист був одружений з Мариною Банковою вже багато років. Вони познайомилися у 2002 році, коли дівчині було всього 17:

Андрій Григор'єв-Апполонов
Андрій Григор'єв-Апполонов

"Вона тільки що повернулася з відпочинку — засмагла, струнка, зі світлим волоссям. Вийшовши зі ступору, єдине, що я зміг прошепотіти: "Нікому не чіпати!" Закохався вмить. По самі вуха", — розповідав співак в інтерв'ю.

Проте минуло сімнадцять років, і Маша знайшла собі іншого Андрія.

Нагадаємо, колишня Джонні Деппа злила брудні подробиці сімейного життя.

Раніше Знай.uа повідомляв, Анна Сєдокова взяла участь у шоу своєї найкращої подруги і показала кумедні фото.

Також Знай.uа писав, Віра Брежнєва розкрила секрети виховання доньок і шокувала зінанням.