Турецького актора, який виконав роль Бехрам-Паші в телесеріалі "Чудовий вік" Аднана Коча засудили на 17 років тюремного ув'язнення. Судовий розгляд тривав більше двох років, а вирок винесли у вівторок, 4 лютого.

Актора звинувачують у збройному опорі поліції та зберіганні наркотичних речовин.

Під час проведення антинаркотичних операцій біля Стамбула Аднана з п'ятьма спільниками затримали. Так, в особистих речах актора знайшли заборонені речовини, які чоловіки намагалися знищити. Також вони почали збройний опір і навіть поранили 6 поліцейських.

Адвокати намагалися відстояти чесне ім'я актора впродовж 2 років. В цей час актор активно знімався в кіно і розвивав свою музичну кар'єру, адже перший успіх і визнання він отримав як співак.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Проте суд після ретельного вивчення справи призначив Аднану 16 років і 8 місяців тюремного ув'язнення. При цьому актор ніби не втрачає оптимізму і опублікував відеозвернення до фанатів, де розповів про запуск нового музичного шоу.

Нагадаємо, рідні героїв Небесної Сотні виставили прокуратурі ультиматум.

Як повідомляв Знай. ua, куди подівся Янукович і чому він не сидить.

Також Знай. ua писав, що столичні копи зловили нелегалів просто перед молитвою.