Зірка різдвяної класики “Сам удома” зробив шокуюче зізнання в одному з інтерв'ю. Потрібно нагадати читачам, що Маколей Калкін, а саме це справжнє ім'я актора, який зіграв малого бешкетника Кевіна, не любить вести активне публічне життя, а тому дуже рідко коментує події чи ділиться особистим. Проте актор веде власну сторінку в мережі Instagram, що дозволяє фанатам підтримувати зв'язок з улюбленою зіркою.

Останнє інтерв'ю актора вікопомне, адже він не лише погодився на нього, але й розповів про важливі рішення. По-перше, готується перезапуск “Сам удома” з Калкіним у головній ролі.

По-друге, Калкін та його подружка Бренда Сонг, з якою актор зустрічається із 2017-го року, планують стати батьками. Поки що пара перебуває на першому етапі підготовки, а тому Калкін прокоментував свою радість від того, що у жінок щомісяця відбувається овуляція.

Маколей Калкін, фото: Robbie Fimmano / esquire.com
Маколей Калкін, фото: Robbie Fimmano / esquire.com

"Тому що ніщо не збуджує тебе сильніше, ніж коли твоя леді входить в кімнату і каже: “Любий, у мене овуляція," - підсумував свою історію можливий майбутній батько.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Окрім того, молода пара виховують двох котів, пса, рибок і папугу.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше зірка "Сам удома" підтвердив моторошні дані про збочення Джексона: спав з ним десяток разів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка фільму "Сам удома" закохався і погарнішав

Також "Знай.ua" писав, що "Сам удома" озвучили на закарпатський лад: відчайдушні енергетики виключно для гарного настрою.