Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Так, цього разу зірка вирішила розповісти, що для неї є кохання, адже сьогодні, 14 лютого, всі відзначають День закоханих. Для цього красуня опублікувала в мережі яскравий кадр з коханим чоловіком Владом Топаловим.

На новому фото Регіна з'явилася перед камерою в спокусливому чорному боді, поверх якого накинула леопардовий халатик. Вона поклала руку на обличчя і загадково дивиться в камеру. Поряд з Регіною стоїть її чоловік Влад і серйозно говорить телефоном. У підписі до кадру Тодоренко розповіла, що таке кохання: "#LoveIs – коли ви йдете на вечірку, він (@vladtopalovofficial) стоїть спітнілий вже на порозі, а ти тільки почала сушити волосся. #happyvalentinesday". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.