Співачка Крістіна Агілера разом з A Great Big World випусила кліп на пісню "Fall On Me". У музичному відео артистка похизувалася своїми новими габаритами - Агілера схудла на 25 кілограмів.

Минулого року на одній із світських вечірок вага співачки Крістіни Агілери стала шоком для багатьох. Фотографії дуже швидко потрапили в усі інтернет-мережі, де користувачі запевняли, що вони ніколи не признають ідеальну Крістіну у цій товстій жінці.

Крістіна Агілера

Крістіна Агілера

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Прийшов рік, співачка презентувала нову пісню “Fall On Me”, яку вона записала разом із A Great Big World. Музиканти не лише випустили пісню, але й показали відео роботу на композицію. У кліпі Крістіна сидить у красивій білій сукні із великим декольте. Хоча камера не намагається чітко показати форми співачки, глядачам стає зрозуміло, що Крістіна - велика молодчинка, яка зуміла скинути зайву вагу.

Преса стверджує, що співачка схудла на 25 кілограм. Звісно, втрата такої кількості ваги це досягнення, проте насправді зовсім незрозуміло чому людям так важливо контролювати вагу інших жінок, сварити їх за надмір ваги і підносити до небес за вміння скинути вагу. Головне у Крістіні Агілері - її голос, стиль і характер, а не розмір талії і стегон.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Агілера пустилася берега на корпоративі: Білан, Роббі Вільямс, Брежнєва такого ще не бачили.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Крістіна Агілера в шубі на голе тіло спокушає мережу ротом.

Також "Знай.ua" писав, що Агілера жахнула фанатів "бідонами" в червоному: фото.