Скандально відома російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак, яка балотувалася в президенти Росії і вела проект "Дом-2", активний користувач Instagram, де часто публікує яскраві знімки зі свого насиченого життя. Однак, недавнє фото зірки буквально сколихнуло мережу, адже на ньому Собчак разом з відомими подругами з'явилася топлес.

Як видно, знімок був зроблений на пляжі біля самої води, всі три жінки – Ксенія Собчак, співачка Глюкоза і ювелір Яна Расковалова – практично голі. З одягу на них тільки відверті спідниці блакитних відтінків, які ледве прикривають інтимні місця. Волосся дівчат розпущене і розпатлане вітром, вони прикривають груди один одного долонями і млосно дивиться в камеру. До речі, голе фото з'явилося в акаунті не тільки Собчак, але і в обох її подружок. Треба сказати, що знімок викликав бурхливу реакцію користувачів мережі. У Тwitter помітили, наприклад, що у Ксенії немає лівої груді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Собчак жорстко розмазала пропагандистку Скабєєву в прямому ефірі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ксенію Собчак зняли з рейсу і під конвоєм випровадили з літака, з'явилося дивне відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Собчак не змогла пройти повз оголених фото колишньої подруги, довелося втрутитися чоловікові.