Відомий український телеведучий і учасник шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який недавно розлучився з дружиною, часто тішить своїх шанувальників яскравими публікаціями в Instagram. А в День святого Валентина телеведучий показав незвичайне і неймовірно миле фото з дітьми.

На новому світлому фото видно двох діток Володимира Остапчука, які лежать на білій постелі, хлопчисько пробує повзти, але сестричка тримає його, як і тато. Видно, що телеведучий щасливий, проводячи час з дітьми, особливо після розлучення з дружиною, через 12 років шлюбу. У підписі до фото Остапчук трепетно написав: "Люблю вас до місяця і назад". Шанувальники телеведучого зворушені до сліз цим трепетним фото, знімок просто завалюють позитивними коментарями і захопленням.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.