Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка більше відома своїми безглуздими витівками, ніж професійною діяльністю, часто вивалює у мережу кадри зі свого "розкішною" життя. Цього разу зірка показала фото, на якому з'явилася в улюбленому готелі разом з Микитою Джигурдою.

Як видно, перед камерою Настя позує у величезній важкій шубі, яку їй дав поносити чоловік. При цьому можна помітити, що в балерини нова зачіска, а на обличчі як завжди яскравий макіяж з намальованими бровами. В руках вона тримає букет білих троянд, які їй очевидно подарував Джигурда, і потопає в його обіймах. У підписі до фото Волочкова написала: "Від хвилювання забула свою шубку на Береза бар. І Микита @instadzhigurda вкрив своєю панською". Треба сказати, що балерина відключила можливість коментувати її фотографії, так що нікому було оцінити нову публікацію.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.