Популярна американська теледіва, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком, вона виклала у мережу незвичайне селфі. На цьому знімку зірка показала, що поекспериментувала з зачіскою. І якщо в минулому Кайлі часто змінювала зачіски користуючись перуками, то в цей раз пофарбувала своє волосся.

На новому фото Дженнер з'явилася у ванній кімнаті або у вбиральні, вона фотографує себе в дзеркало. На цей раз модель з'явилася на диво у скромному образі – на ній чорні штани, така ж кофта і шкіряна куртка висить на одній руці. Кайлі запустила одну руку в розпущене волосся, а другою фотографує себе, на її обличчі легкий макіяж і зосереджений вираз. У підписі до фото красуня написала: "Нова атмосфера". А захоплені шанувальники не змогли пройти повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.