Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив відео у цікавому образі.

Если бы ты знала, Как не спится до зари, Как сердце просит Пощадить себя. Если бы ты знала, Что творится там внутри, Когда ты любишь, Когда ты любишь, Так, как я люблю тебя. Если бы ты знала, Если б ты знала. - наспівує на відео Тарзан

Саме цей уривок з пісні Володимира Кузьминого "Если бы ты знала" наспівує зірка, після чого анонсує, що за декілька годин він з'явиться у мюзиклі "Бременські музиканти", де саме і звучала ця всім відома з дитинства композиція. На відео він у сценічному гримі, та підфарбованим носом.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Бременські музиканти....ось ось розпочнуться.... - написав він під відео

Відомо що у мюзиклі йому дісталася головна роль "трубадура", проте коментатори озвучили свої версії на кого їм схожий Сергій, на "бабу, осла та Кіркорова"..

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилися чутки про розлучення Наташі Корольової і Сергія Глушка (Тарзана). І, мабуть, їх син Архип важко переживає цю новину.

Також "Знай.ua" писав, що Наташа Корольова показала Тарзана у всій красі, а фанатів здивували такі зміни