Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже багато років живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу зірка трохи здивувала публіку новим постом – вона виклала старе відео, на якому можна побачити дивні танці. Виявилося, що цей ролик був знятий 16 років тому, коли Світлані був 21 рік, і це було під час кастингу у "ВІА Гру", в якій вона починала свою творчу кар'єру.

На відео можна побачити танцювальний зал з дзеркальними стінами, в якому танцюють чотири дівчини, серед яких і Світлана. На ній темно-зелені штани і чорна футболка, а на ногах модні в той час чобітки з гострими носами на шпильках. Лобода, як видно на відео, рухається куди активніше своїх конкуренток, в якийсь момент здається, що у неї почалися конвульсії. В кінці ролика у неї беруть інтерв'ю, в якому вона говорить: "Лобода Світлана, 21 рік". Треба сказати, що шанувальники бурхливо відреагували на таку публікацію зірки, і почали активно обговорювати її в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.