Відома українська співачка Настя Каменських розповіла про свої плани щодо вагітності. Цим NK поділилася в інтерв'ю для Світське життя з Катериною Осадчою.

Співачка розповіла, що навіть на відпочинку їй не лінь одягатися, фарбуватися кожен вечір, тому що вона це робить в першу чергу для коханого чоловіка Потапа.

Також вона поділилася тим, як вони з чоловіком домовляються в проекті "Голос країни", де є суддями і тренерами для учасників. Вона розповіла, що пристрасть є і вона не згасла, і навіть іноді летіли тарілки.

Настя Каменських, фото: скріншот з YouTube
Настя Каменських, фото: скріншот з YouTube

Осадча зазначила, що після весілля Насті з Олексієм всі підозрюють її у вагітності. Крім того, в інтернеті знайшли фотографію, де в минулому році Настя і Потап сфотографувалися з лікарем з Маямі, який спеціалізується на плануванні вагітності.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Це був просто один з наших знайомих і нас попросили зробити фото. Слухай, я би за рік вже й народила. Бути вагітною – це неможливо сховати. Це через якийсь час все одно проявиться. Не знаю, чекайте, скільки – рік, два, три…", - пояснила Настя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських і Потап отримали першу "сімейну" нагороду.

Як повідомляв Знай. ua, зваблива Настя Каменських влаштувала спекотне дефіле, ви повинні перевірити.

Також Знай. ua писав, що Каменських в прозорій сукні несподівано засвітила свою "статуетку".