Як відомо, знаменита українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на власній сторінці в Instagram.

Так, нещодавно артистка поділилася новим унікальним кадром, на якому вона тримає раритетну касету, які колись використовувалися, як теперішні диски та USB-флешки, та сидить на старезному дивані, який приямком з 90-х.

"За чим ви найбільше сумуєте з 90-х? Тетріси, жуйки "Турбо" і "Love is", касети перемотувати за допомогою олівця, видики, денді, пістони, фішки, Mario, танчики, а музика... яка музика)", - підписала співачка фото.

Аліна Гросу, LOVEfp
Аліна Гросу, LOVEfp

Після цього користувачі просто засипали допис різними коментарями стосовно того, що вони і досі не можуть забути:" Сумую за 90-ми… мої батьки були молодими, і всі були ближчими один до одного❤❤❤", "Все вище перераховане + лимонад Буратіно, морозиво пломбір, березовий сік в банках, листівки, марки, календарики... які були часи".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.