Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спокусливе відео, на якому влаштувала примірку пікантних вбрань під свою чергову іспаномовну композицію "Lollipop" спільно з Juan Magan. Так, артистка засвітила струнку фігуру як у вечірніх сукнях, так і облягаючому топі з глибоким декольте.

"Ви вже подивилися наш новий кліп з @juanmagan #lollipop🍭 Напишіть мені 💛, 🖤 або 💜?", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Міняй чоловіка на іспанця 😍", "Кліп бомбічний, Ви шикарна🔥😍😍😍", "Шикарна ❤️", "Боже не можна бути такою кралею❤️😍", "Бомбічна😍", "Шикарно💜", "Дорослішала разом з тобою і твоїми хітами ! Ти суперррррр 👏👏👏голос 😍, люблю твої пісні 🌹🌹🌹", "Крута", "Те що дуже красива - так! Те що талановита - так ( праця багато грає). Але яка стала манерна...🥴😏", "Дуже крута пісня👍👍👍👍👍".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.