Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня показала незвичайне фото, на якому позує в цікавому місці в цікавому місті.

Як виявилося, після Праги Аліна з чоловіком вирушили в німецький Баден-Баден, звідки вона вже встигла викласти яскраве фото. На новому знімку співачка з'явилася в кокетливому образі, вона зображена на красивому балкончику в милому дворику. На ній довга червоно-чорне плаття у велику клітку, яке красиво підкреслило витончену фігуру зірки. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі легкий макіяж, Аліна поправляє волосся і уважно дивиться в камеру. А у підписі до фото вона розповіла: "Місто, де бували Толстой і Тургенєв. Де Достоєвський програв усі свої статки і почав писати роман "Гравець".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.