Відома українська співачка і акторка Надія Мейхер, яка починала кар'єру у групі "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно красуня опублікувала кілька кадрів з нової фотосесії, на яких з'явилася в цікавому образі, а в підписі до посту анонсувала цікавий захід.

Як видно на нових фотографіях, Надя позує перед камерою в стильному образі – на ній укорочені чорні штани з мереживною оборкою і темно-зелена кофточка цікавого фасону, яка красиво підкреслила пишне декольте і оголила тендітні плечі. Волосся красуні розпущене в цікавій укладці, а не її обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографій Мейхер повідомила, що скоро в Німеччині відбудеться показ її творчої майстерні: "Вітаю! Вже 22-го лютого відбудеться показ мого бренду @meiherbymeiher в Німеччині. А безпосередньо у Bad Oeynhausen в театрі GOP Kaiserpalais".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.