"Жіночий квартал" – один з проектів студії "Квартал 95", в якому 14 дівчат смішать людей на концертах. Керує новим шоу актриса "Вечірнього кварталу" Олена Кравець, а в її керівництві вихідці з "Ліги Сміху" і "Голосу країни". Проект вже має свою сторінку в соцмережі Instagram, де публікуються фото з концертів і закулісся життя комічних актрис.

Так, нещодавно на сторінці проекту з'явилося пустотливе фото з такої собі "пінної вечірки" дівчат, на якому можна побачити двох актрис – Катерину Нікітіну і Валерію Товстолєс. Як видно, дівчата залізли у ванну з купою піни і мило позують на камеру. Катя сидить трохи далі, вона мило посміхається в кадр, її волосся зібране ззаду, а на обличчі немає макіяжу. А от Лєра з макіяжем, розпущеним волоссям і навіть сережками у вухах, вона не усміхається, а склала губки в поцілунку. У підписі до кадру говориться: "Коли у подруги є бойлер. До речі, дівчата, нагадуємо про концерти "Жіночого Кварталу" в Одесі та Миколаєві 21, 22 квітня. Квиточки, як завжди, за посиланням у профілі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Кварталу 95 з'явилася у крихітному купальнику.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Кварталу 95" показала всі принади на відпочинку.